Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd
Image not available

Matis No 1

Biti poseban i drugačiji od ostalih, glavni je cilj salona MATIS No.1. Velika stručnost i znanje u obavljanju posla koji radimo doprinosi našem uspjehu. Međutim, najveću zaslugu pobiru djevojke koje rade taj posao, koje imaju vedrinu duha, ljubav za rad s ljudima, posjeduju timski duh, imaju sposobnost primiti klijenta ljubazno, uslužno i diskretno i na kraju, naravno, obaviti svoj posao stručno i iza njega stajati.

pročitaj više

 

Masaža

Masaža Matis

U današnje vrijeme kada se gotovo svi žalimo na bolno i umorno tijelo zbog užurbanog tempa i gotovo svakodnevnog stresa, masaža i antistres tretmani pravi su načini da svome tijelu vratite izgubljenu energiju.

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanja zdarvlja. U masaži se koriste pokreti koji smiruju um, opuštaju napete mišiće, omogućavaju bolju cirkulaciju i izmjenu tvari, a samim time kao krajnji rezultat pružaju odmori regeneraciju cijelog tijela.

Medicinska masaža

Izvodi se u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav za cirkulaciju krvi i limfe. Ukoliko imate zdravstveni problem medicinska masaža može biti sastavni dio terapeutskog plana. Pomoću nje se tijelo brže oporavlja, otpadne tvari se lakše izlučuju, smanjuju se otekline, povisuje se prag tolerancije boli, te se tako znatno poboljšava kvaliteta kretanja i obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Anticelulitna masaža

Celulit predstavlja estetski i zdravstveni problem suvremenog čovjeka i tema mnogih razgovora, naročito kod žena.

Anticelulitna masaža vrlo je učinkovita u smislu eliminacije celulita kao i toniziranja, veće čvrstoće, lijepšeg sjaja kože i poboljšanja cirkulacije.

Anticelulitnim tretmanom potičetezdravlje i ljepotu, koža postaje mlađa i podatnija, a podizanje kvalitete vezivnog tkiva i tonusa mišića će Vam pomoći da u svakom odjevnom predmetu dobro izgledate.

Limfna drenaža

Sjedilački način života, stresni dani na poslu i brza putovanja ostavljaju tragove na našem tijelu.

Limfna drenaža je terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.

Sportska masaža

Masaža kojom se obrađuje cijelo tijelo s krajnjim ciljem postizanja duboke dekontrakcije, odnosno opuštanja mišića.

Djeluje se na velike mišićne grupe s ciljem reaktivacije krvotoka, postizanja reorganizacije mišićnog tonusa i neuro-mišićne distenzije. Oslobađajući mišiće napetosti poboljšavamo mobilnost zglobova, a time omogućujemo normalnu funkciju određenih dijelova tijela.

Učinak sportske masaže je duboka relaksacija, jer osim mišićne dekontrakcije dolazi i do stimulacije živčanog sustava praćenog osjećajem topline.

Aroma masaža

Najefikasnija je kao preventivna mjera u održavanju zdravlja i vitalnosti tijela.

Ona stimulira, oslobađa napetost i odlično je sredstvo u borbi protiv stresa, glavobolje i nesanice. Njeguje kožu i čini je mlađom, mekšom i sjajnijom, otklanja iz tijela otpadne tvari, razgrađuje celulit, dovodi tijelo i psihu u ravnotežu.

Ali najveća vrijednost masaže je u tome što organizam postaje sposoban da sam rješava svoje tegobe, strujanjem energije koja se oslobađa i dovodi tijelo u stanje prirodne ravnoteže.

Blagotvornost i korist od masaže povećava se pravilnim odabirom ulja za masažu. Odabir ulja podređen je cilju koji se masažom želi postići.

Antistresna masaža

Masaža biranim, biljnim, toplim uljima, uključuje i masažu glave, lica i stopala.

Ovom masažom smanjuje se psihofizičku napetost, poboljšava vitalnost i relaksira krvotok. Odgovarajuća lagana, smirujuća glazba, topao i ugodan prostor upotpunjuju doživljaj, pa ovu masažu preporučujemo raditi petkom poslije posla,na kraju radnog tjedna, odnosno kao pripremu za vikend.

Ovo je zaštićena autorska tehnika, razvijena sa ljubavlju vlasnice centra.

Masaža lica, vrata i dekoltea

Masaža lica, vrata i dekoltea može pozitivno djelovati na Vaš izgled.

Poticanjem cirkulacije u ovim dijelovima na prirodan način možete utjecati na svježinu i tonus mišića. Kao i sve druge vrste masaža i ovaj tretman je izuzetno pogodan za relaksaciju, jer daruje oputajući osjećaj uz oslobađanje napetosti mišića.

Tretman ima i anti-aging učinak, jer oslobađajući mišiće napetosti, umanjuje stvaranje bora i poboljšava funkcije mišića, a može utjecati i na balansiranje vlažnosti u koži, što pomaže kod smanjenja kožnih nečistoća i nesavršenosti.

Postanite redoviti korisnik ovog tretmana i podarite Vašoj koži zdravi sjaj!

Tags: masaža, sport, anticelulit, antistres, aroma

Kontaktirajte nas

+385 1 66 37 252
+385 1 66 37 255
info@salon-matisno1.hr

Posjetite nas

Brune Bušića 19
Središće
Novi Zagreb